Vaši rezultati pretrage

O NAMA

Agencija za promet nekretnina “PRESTIGE” Ilijaš, vlasnik Herak Haris ( Agent za posredovanje u prometu nekretnina 01-01.1-113/22) u skladu sa važečim zakonskim propisima ispunila je uslove  i dobila je Rješenje da može obavljati djelatnost posredovanja u prometu nekretnina, odnosno upisana je Registar posrednika  Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem: 08/2022.

Agencija za promet nekretnina “PRESTIGE” sa preko 10 godina iskustva je trenutno lider na lokalnom tržištu prometa nekretninama.

U toku našeg razvoja prošli smo kroz programe usavršavanja i modernizacije poslovanja, inkorporiranje najsavremenijih informacionih sistema i građenja korporativnog identiteta po kojem smo prepoznatljivi na tržištu nekretninama.

Sjedište agencije nalazi se u Ilijašu na adresi Hašima Spahića broj 4 Ilijaš.

Tim uposlenika agencije PRESTIGE su visoko motivirane osobe koje svojim obrazovanjem, stručnosti i iskustvom u potpunosti zadovoljavaju sve zakonske propise i profesionalne standarde u segmentu poslovanja u prometu nekretninama.

Naši uposlenici su uvijek na raspolaganju da vam svojim stručnim i profesionalnim odnosom pruže podršku za donošenje ispravnih odluka i da vam uštedimo vrijeme i novac kroz naše jedinstvene procese kojima dajemo dodatnu vrijednost našoj usluzi.

 

Agencija PRESTIGE pruža cjelokupnu uslugu posredovanja prilikom kupovine i prodaje zemljišta, stanova, kuća i poslovnih prostora, kao i usluge procjene vrijednosti nekretnina.

Naše poslovanje karakteriše pružanje vrhunske usluge koja se ogleda u poštivanju svih zakonskih propisa, sigurnosti i transparentnosti procesa, stručnom i profesionalnom odnosu, te maksimalnom zadovoljstvu naših klijenata.

 

Dodatna garancija za sigurnost našeg poslovanja je i polisa osiguranja od odgovornosti za štetu nastalu iz djelatnosti na iznos od 150.000,00 KM.

Pored navedenoga, naša sestrinska kompanija PBS – PRESTIGE BUSINESS SERVICES d.o.o. posjeduje CERTIFIKAT ISO 9001 : 2015 – Izgradnja i prodaja stambenih zgrada i posredovanje u prometu nekretninama.

Posebno smo ponosni na naš angažman u podršci društvenoj zajednici koji se ogleda kroz sponzoriranje mnogih sportskih i kulturno-obrazovnih manifestacija.

Ukoliko želite kupiti ili prodati nekretninu, iznajmiti stan ili poslovni prostor, izgraditi novu nekretninu ili procijeniti vrijednost postojeće nekretnine kontaktirajte nas, a naš tim uposlenika pružit će vam vrhunsku uslugu i pronači najbolje rješenje za Vas.

 

Kontakt podaci:

Telefon:387 (66) 657 657
e-mail: info@prestige.ba

Upisani smo u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Ministarstvu trgovine FBiH pod rednim brojem 08/2022 i članica smo “Udruženja učesnika u prometu nekretnina” pri Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije BiH.

REGISTAR POSREDNIKA
AGENTI
OSIGURANJE OD ODGOVORNOSTI
  • Napredna pretraga

    Ostale karakteristike
  • Newsletter

Uporedi